vrijdag 30 mei 2008

Vanquishen: Riven Earth

If adventure has a name, it must be Ind... ehh... DDB!

Want ja, wederom was het gelukt om met de alliance een party vol te krijgen om eens eventjes ergens huis te gaan houden. Het ergens huis houden werd het vanquishen van Riven Earth. Het begon in ieder geval vrij goed. Binnen vijf minuten lagen er al vier golden items voor het oprapen. Hoewel de droprate toch wat minder werd, mogen we zeker niet klagen over het aantal noemenswaardige drops. Via een zigzagroute kwamen we redelijk snel terecht tussen een aantal patrols bestaande uit twee tot drie Ferothrax. Zij maakten korten metten met onze tot dan toe foutloze run. Er werd nog wel geprobeerd te ressen, maar langskomende patrols zorgden ervoor dat de Death Penalty sneller steeg dan een zich verbergende Incubus.


Toen iedereen uiteindelijk weer op zijn/haar beentjes stond en we onze wraak hadden genomen, ging het verder. Een bloederig spoor achterlatend vochten we ons een weg door het hele gebied. Wat lol met ons aller favoriete skill Vengeance kwamen we aan bij het territorium van de Spiders. De Lifeweavers deden hard hun best, maar net niet hard genoeg. Stukje bij beetje vochten we ons een weg naar de plaatselijke huisbazin. Uiteraard werden we wel even afgeschrikt door het enorme tempo waarin onze achtpotige opponent kon breien, maar toch gingen we de strijd aan. Hoe het afliep? Laat het volstaan als ik zeg dat Gallow Nooseknitter nog nooit zo hard in het stof heeft gebeten. 'Die andere boss', de Ceratadon Joffs the Mitigator, ging ondanks enkele doden aan onze kant toch vrij gemakkelijk neer, niet in het minst dankzij Pain Invertor. Na wat zoeken kwamen we uiteindelijk terecht bij het laatste groepje. Na 55 minuten waren we dan ook al weer klaar en stonden in het hele gebied alleen wij (en die paar Iguana's die we nog in leven lieten) nog overeind. Alle Asura titles zijn weer een stukje gevorderd, de kas van sommige spelers bijgevuld en er mocht weer een gebied van de 'te vanquishen'-lijst afgestreept worden. En zo liep ook dit avontuur weer goed af.

1 opmerking:

Veronica zei

Hey Tom, ten eerste welkom bij het blog team :D

Ten tweede, superleuk geschreven natuurlijk ^^

En ten derde, ja dat vanquishen ging lekker snel. Oh, met Vengeance, ik lag echt helemaal in een deuk van het lachen, je kon me weggooien - zo grappig :D