donderdag 15 mei 2008

15 Mei Vizunah Square


Vandaag gingen we deze ietswat illustere dame van de Masters zusjes (Sabine's characters) verder helpen in Vizunah Square. Cruella, genaamd. Zou ze haar naam eer aan doen? In ieder geval is een ding duidelijk, ze is survivor, en de bedoeling is dat ze dat ook zou blijven.

Met Niels, ik en Sabine in de Local Quarter en Jeroen, Martin en Erwin in Foreign Quarter moet het goedkomen, toch?

De opdracht voor Cruella wa
s heel simpel, in een hoekje kruipen en je verstoppen voor al die enge afflicted die ook allemaal uit andere hoekjes en gaatjes zouden komen tijdens de missie.



Strategie en techniek? Um: 1,2,3,4 ...en toen was ik de tel kwijt. Vele, vele bone minions hadden wij in ons leger van ondoden. Het enige wat onduidelijk is...wie is de leider van al deze bone minions nu onze enige necro verstopt is?




Deze me
neer moesten we samen met zijn persoonlijke monk Mhenlo ook beschermen. Je weet wel, de meester die af en toe van die wijze leuse en raadsels zegt waardoor je maar tevreden "ja" knikt maar een week later nog niet echt begrijpt waar het over gaat. Maar, omdat het van Meester Togo komt is het altijd wel wijs.

Maar ook hij kon geen antwoord geven op een vraag, van wij zijn die bone minions nou, die (zoals op de achtergrond van Togo).

Ah, dan maar verder met onderzoeken....
Ah, onze geheime minion master en held van de dag is bekend: ..die kleine asuran daar! From small creatures come great things, jep, een heel leger van ondoden die de afflicted voor ons hebben verslagen, Sabine kan door met haar survivor character. En verder was het heel gezellig om toe doen.

Of, of, hier en daar zul je soms nog ter herinnering een bone minion tegenkomen. Watch your back!













2 opmerkingen:

Menehunas zei

Haha, hadden we goed gedaan he :P 4 MM maar ze was veilig, heel leuk weggerent achter een poort verstopt. Uiteindelijk heel mooi uitgespeelt, vooral ik en jeroen waren super bezig met onze MM te sturen haha

super geschreven weer ;)

jeroen zei

weer een leuk verhaaltje veronica.

wat zijn 4 mm toch leuk om bij te hebben zoleuk dat ik en niels nix hoefden te doen