vrijdag 16 mei 2008

FoW 16 mei

Deze middag waren er genoeg mensen online om gezellig een FoW runnetje te ondernemen. Samen met 2 nieuwe leden van DDB zijn we FoW ingedoken. Gezellig standaard ursan team + Achilles met een old skool deep build. Simpleweg omdat hij geen Ursan kon.
Zo als gebruikelijk bij deze runs gingen we ook deze run vliegend van start. En al snel hadden we de toren alweer verlaten:Daarna vlug bij de forcemaster langsgegaan, ongewenst bezoek de deur uitgezet en via de spinnetjes naar de 2de toren verhuist. Daaraangekomen kregen we te maken met wat demonstraties, die we zachtaardig hebben doodgeknuffeld, waarna de towermage weer in zijn torentje kon overnachten. Hetgeen hij ons voor bedankte. Daarna zijn we gezellig in het bos langsgegaan, lekker gezellig, overal kampvuurtjes, en weer de marsmallows vergeten mee te nemen. Dus staat nu op het boodschappenlijstje! Daarna spelletjes gespeelt met de draakjes als "zakdoekje leggen" en "we maken een kringetje van jongens en van jongens", ja we hadden tot ons groot ongenoegen geen vrouwlijk gezelschap in ons midden, dat was ook de reden dat we het burning forest snel weer uitwaren. Na serenades van Anuk rond een vuurtje drong het tot ons door dat er daat werkelijk geen vrouwen aanwezig waren en dat leverde een genant moment op.
Na uitgespeelt te zijn zijn we met een boekje (willen eindelijk wel eens de inhoud weten) verder gelopen. Boekje werd al snel weer afgepakt en daarop besloten we naar het andere bos te gaan. Hier aangekomen genoten we kort van het uitzicht, omdat een paar grote uitgevallen kevers op pootjes een geur verspreidde die niet geheel aangenaam was. Het hele bos maar even opgeschoont en als beloning beloonde onze favoriete NPC ons met een buiging. We hebben voor deze hele onderneming met serenades en al in totaal 56 minuten nodig gehad, voor herhaling vatbaar en dan met Marsmallows en Vrouwlijk gezeldschap!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ik die serenade van Anuk gemist heb :P, leuk dat de nieuwe leden meegegaan zijn ;) ,
Groetjes Thomas.

jeroen zei

was een leuke fow run

Veronica zei

Haha, zakdoekje leggen en Anuk die zingt :P

Superleuk geschreven, Niels :D

En volgende keer zal ik erbij zijn voor het ..vrouwelijk gezelschap ;)

Sabou1979 zei

Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar de middag en avond die ik beleefd heb waren ook erg gezellig. Volgende keer hoop ik er weer bij te zijn!