maandag 5 mei 2008

FoW run 5 mei

Vanavond zijn we met een volledig alliance team naar FoW gegaan. Met de bedoeling om dit uit te spelen op HM. Weer met een ursan team zoals in het vorige bericht ook al over was geschreven. Nadat we een team van 8 mensen gevonden hadden zijn ge via een leuke scroll naar FoW gegaan om onze vrienden daar weer eens te bezoeken. Voordat de consetjes gebruik waren, lagen de eerste vijanden al neer.











Na een paar minuutjes konden we de forcemaster weer gedag zeggen. Daarna gezellig met zijn allen een tunnetje in, de meiden en thunder beschermen voor alle spinnetjes die hier naar beneden dropten. Daarna nog een paar leuke questen gedaan en uiteindelijk bij het Burning Forest aangekomen, waar sommige mensen overenthausiast waren geworden en heel veel vriendjes bijelkaar brachten, wat tot het resultaat leidde dat we doodgeknuffeld werden.



Uiteindelijk allemaal weer op de been en de rest
van het bos uitgemest.
Daarna draakje gedood en toe begon iedereen ergens anders heen te lopen, wat resulteerde in een bende vijanden die allemaal iemand anders wilde doodknuffelen. Wat in sommige gevallen ook lukte ;) Op een of andere manier waren vooral de vrouwen in trek, wat wij konden begrijpen.

Toen zijn we naar het andere bos gegaan en hebben daar dit keer geen ecto zien droppen. Uiteindelijk FoW uitgespeelt in HM in 1 uur en 4 minuten. Dus vol trots weer voor de kist gestaan en hopend op leuke dingen, het geen niet ging gebeuren. Dus met een leuke ervaring rijker en rijkgevulde zaken met goldies en shards hebben we de FoW run afgesloten met een gezamelijke cheer!

4 opmerkingen:

Jordy zei

Leuk verhaal ^^ Het was inderdaad een goede run :)

Yannick zei

hmmm, das al 2 keer FoW. Volgende keer de deep? :3

Veronica zei

"de meiden en thunder beschermen voor alle spinnetjes die hier naar beneden dropten"

Lol, de meiden "en" Thunder..geweldig!

En ja algemeen feit, ik houd niet van spinnetjes :B

Was inderdaad een leuke run!

[edit] Raar dattie de eerste reactie heeft verwijdert.

jeroen zei

het is w88 op het deep verslag van veronica. En yannick fow kun je nooit te vaak doen net zoals de deep :P