donderdag 8 mei 2008

The Deep 6 Mei

Diep, diep..The Deep HM. En, dinsdag 6 mei hebben we besloten om – als volledige Alliance party (daar behoort Meanie ook bij!) – The Deep te gaan doen. Vandaar ook deze foto waarin iedereen zijn beste pose heeft aangenomen en lief gelachen. *cheeeeeese*



Vol goede moed begonnen we aan – of eerder –eindigde onze eerste poging. Er was enige miscommunicatie waardoor het begin niet goed gegrepen werd. Poging twee, zelfde verhaal. Gelukkig voor de party hadden we onze eigen Deep leider die ons moedig toesprak.


Aye, aye kapitein?!? Geef acht? Als je even goed kijkt is er een soldaat die stiekem met zijn rug naar de kapitein staat ;)

Op naar het echte werk, niks falen, nee gewoon doen! Of..nou, ja, bijna, dus. Door een te trage reactie van mij belandde Anuk in een andere kamer waardoor we een moeizame start hadden aan het begin met alle kamers. Maar puntje bij paaltje zijn we er toch doorheen gekomen en hebben iedereen weer netjes op z’n beentjes gezet!


Het bewijs! Ja,ja, na een trage start zijn we toch klaar om te knallen. Op de achtergrond zie je de moedige warriors hun techniek en tactiek strategisch bespreken terwijl onze lieve vriendjes (lees monstertjes) in afwachting zijn van SS in combinatie met vuur en vlam in de eerste kamer. Ouch, dat moet toch pijn doen?

Even later en op het topje vlakbij de fameuze of moet ik zeggen, dodelijke Scorpion kamer. Dat overleven we nooit, waren de eerste reacties. Maar natuurlijk wel, niet zonder slag of stoot maar ook hier zijn we doorheen gekomen.

Helaas heeft rond dit punt Forcy, een van de elementalists, ons moeten verlaten wegens computerproblemen. In ieder geval bedankt voor de inzet. Gelukkig waren er nog twee andere elementalists over om onze vrienden op te blazen. Zie je hoe hard iedereen aan het knokken is ;)
Toegegeven het heeft wel de nodige zweetdruppeltjes gekost hier en daar.



Uiteindelijk heeft Dre ons ook moeten verlaten maar ook bedankt voor de inzet!

Eind goed, al goed?! Een spannende actie shot van onze warriors hard aan het werk tegen de eindbaas. Kanaxai was niet een van de makkelijkste maar hij is neergehaald.

Geen superspeciale prijzen, maar wel een hoop lol, zoete uurtjes voorbij gevlogen en misschien een vervolg met mesmers?
We zullen het zien, blijf het DDB Alliance blog forum in de gaten houden.

4 opmerkingen:

jeroen zei

heel leuk gedaan veronica. En de deep run was erg leuk om te doen.

Menehunas zei

Leuk om te horen! Volgende keer ben ik er bij, gaan we de mesmer build eens testen!

Yannick zei

ziet er leuk uit, alleen de plaatjes :p

Jordy zei

was een leuke run :)