dinsdag 13 mei 2008

Fow run 13 Mei

Ja het was weer zover, een rondje FoW. Niels, Sander, Thunder en ikzelf(Yannick) hadden niks te toen en we hadden maar besloten om FoW te gaan doen. Na wat vragen in de alliance chat hadden een party van 8 mensen.

In het begin gingen Niels en Thunder naar de vergader-channel op TS en ik volgende ook maar. De reden hiervoor was dat DDB een nieuwe guildhal gaat kopen en Niels en Thunder wouden daar even over praten. Daarnaast hebben we het ook nog even gehad over de opkomende alliance vergadering.

Na een snelle start waren we al gauw bij de forge aangekomen. Veel hadden al redelijk wat gold bij elkaar verzameld en dat zou nog wel even aanhouden. Bij het betreden van de sewers was de shadow groep ook per ongeluk gelured. Maar gelukkig liep dit goed af en achteraf geeft dat ook geen problemen met het ophalen van de quest en reward van “The Hunt”.


Drop van Sander
Alles ging vrij goed en na wat geblock in de Lake of Fire en wat doodde in de Buring Forest waren we bij de Forest of the Wailing Lord aangekomen. Helaas was het consetje op, dus maar zonder de Wailing Lord doen. Met veel gerez toch aangekomen en niet te vergeten, er was * weer* een Ecto drop van een van de Banshees voor niemand minder de Sander Superkiller (waarvan het karakter inmiddels 3 jaar bestaat, feli daarvoor). Maar toen had iemand de quest gepakt terwijl nog niet iedereen aan de andere kant stond van de brug. Er kwam gelukkig maar 1 Griffon achter ons aan. Na wat slim heen en weer door waggelen Niels is het toch gelukt.

Hoewel er niet echt super drops uit de kist kwamen (zover ik weet) had Thunder toch nog (geloof ik) een Serpentine Reaver te pakken gekregen.

Al met al, geen run over naar huis te schrijven, maar wel leuk.

1 opmerking:

Veronica zei

Ah, superleuk om te lezen! Het maakt niet uit, ziet ernaar uit dat jullie veel lol hebben gehad ^^

Jammer dat ik er niet bij kon zijn, volgende keer, zat waarschijnlijk op een terrasje :p