donderdag 22 mei 2008

Sorrow's Furnace

Om gehoor te geven aan de alliance hadden we besloten ‘oldschool’ Sorrow's Furnace gaan doen. Iedereen had zoveel mogelijk oude skills bij dus *geen* Ursan en *geen* summons etc. We hadden zelfs een bonder met de naam Thunder.

Na een eerste poging kwam Niels er achter dat het niet echt handig was om een SS te zijn en toen zijn we even terug gegaan zodat hij een MM kon maken, met Flesh Golom natuurlijk. De nieuwe Ritualist build is te nieuw ;-). Toen de tweede poging gedaan, het eerste stukje door Grenth’s Footprint de baasjes mooi neer geslagen en met Orozar gepraat. Heelaas nog geen greens. Toen maar naar binnen gerushed.

Eenmaal binnen was het brij makkelijk, het ene naar het andere baasje ging neer maar steeds geen green. Toen maar Orozar beschermen. We hadden alleen per ongeluk de quest gepakt, Niels zei al dat het daalijk lastiger zullen gaan krijgen dan. En dat hebben we geweten.

Toen de grootte horde Stone Summit neer gelegd en deze keer wel een greeny van Graygore Boulderbeard voor Veronica. Als vervolg avn de quest gingen we op pad met Noble Intentions Plan B. Na het leuke filmpje was anuk toegewezen om Ural Highstone te dragen in zijn mooie paarse kleedje. Het zag er zo lief uit :3.

Helaas wel een party wipe richting het einde van de quest, er waren teveel Stone Summit en Ice Golems die ons een kopje kleiner wouden maken. Had Niels toch gelijk gekregen.

Wel leuke run, de volgende keer met de Next Generation build zullen we ze wel krijgen.

5 opmerkingen:

Veronica zei

Die screen van Anuk is meesterlijk :D

Leuk geschreven Yannick!

En verder vond ik het een supertof idee, eens wat anders dan The Deep, Fow en sinds kort ook Urgoz (niks tegen die dungeons hoor :P) Maar zo leer je hoe het VROEGAH (ja,ja) was!

jeroen zei

nice een beetje de sf doen heel leuk.

Anoniem zei

Zo zie je maar dat fun het belangrijkste is in gw ;).
Dit vind ik trouwens een zeer leuk initiatief, kunnen we misschien vaker doen. Het moet niet altijd uiterst effectief zijn :P .

jeroen zei

wat een wijze woorden van thomas

jeroen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.