woensdag 21 mei 2008

Urgoz 21 mei

We zijn met een aardig vlot groepje Urgoz in gedoken opzoek naar de bosgeest van het Echovald Forest. Toen jaren geleden de Jade Wind over het Echovald Forest heen blies is met deze e vrede ook weggevaagd. Met hordes Warren en allerlei plant schepsels samen is Urgos geen vriendelijke plek om rond te dwalen, zeker niet alleen.

Na een eerste poging waren we tot de derde kamer gekomen en met alle hoop op Silmarwen die voor ons de deur open zou doen. Stond hij ineens weer beneden en de deur was nog dicht. Och een foutje kan gebeuren en we gingen gewoon voorlijk resignen. Iemand maakte nog de opmerking, 3 keer scheepsrecht. Al was dit nog maar de 1e poging.

Na terug te zijn geplaatst in het begin gingen we nog een keer. Toen al in de eerste kamer een aantal dooien door de Vampires en later bij de grootte hordes Dredge. Toen kwam die opmerking toch nog tot zijn recht.

Na nogmaals terug te zijn geplaatst in het begin gingen we nog een keer. Deze keer ging alles soepel; De 3e kamer met Silmarwen die netjes de deur open deed, tanks die muurtjes zetten wanneer nodig en luren van niet al te grootte groepen. Al met al hebben we het zonder al te veel problemen gehaald. Met wat hulp van Spawn die ons leiding gaf en het goede monk werk van o.a. Veronica, Smurf Minions, ikzelf (Yannick) en Gappo (die slechts 1 keer afk. is geweest tijdens de hele run *cheers*).



Al gouw lag de boze bosgeest neer en waren ieder een stukje rijker met in ieder geval wat amber en gold of greens. En om dat compleet te maken, hebben we de run binnen het uur gehaald. (56 min) Een recordje voor de alliance al zeg ik het zelf.

5 opmerkingen:

Sil zei

Mja, ik dacht toch echt dat die deur al open was :P
Voor de rest was het een perfecte run denk ik, die 3e dan. :)

Veronica zei

Al die planten, gelukkig dat ik geen last heb van hooikoorts. Sorry inkoppertje :p

Super gedaan Yannick! Leuk iedereen creatief te zijn schrijven ^^

En tsja 56 minuten, dat is wel een rondje waard.

Menehunas zei

haha, was leuke run
*gappo slecht 1 keer afk* wel meteen een bijna wipe :P

volgende keer weer! kreeg zijn leuke boogje

Anoniem zei

2e keer ging mis omdat ik de Conset niet opvuurde voordat we de Dredges inrushden :) Daar kunnen zelfs 4 monks niet tegen op healen.

Naja ik was het dan ook die zei 'driemaal is scheepsrecht'

Ben wel blij dat het uiteindelijk toch lukte, was de laatste elite missie die ik nog moest op m'n lijstje. Tnx nog allemaal!

jeroen zei

ja dat was een goeie urgoz run op naar het volgende snelheids record :P