dinsdag 20 mei 2008

19 mei Domain of Anguish


De nieuwe godin van de waarheid, Kormir. Vaarde een queste uit voor Mallyx. De laatste overgebleven generaal van Abbadon. Mallyx hielt schuil in een stuk van de Realm of Torment. Het stuk dat bekend stond als Domain of Anguish. Mallyx zelf houdt zich schuil in zijn Ebon Citadel. Om bij hem te komen moet je eerst zijn vier generaals verslaan. Acht dappere strijders van de DDB-alliance voelde zich geroepen voor deze zware taak. Bewapend met de ursanspirit gingen zij op pad. Ons avondtuur begint in Ravenheart gloom. Een plaats vol duisternis met maar een licht puntje, de shard of brilance. Gedragen door een van de monks, omdat alleen zij het licht van dit ding kunnen verdragen. Gingen de dappere strijders op pad om wat members van de Order of whispers te redde. Nadat ze gered waren gingen we op pad naar de bron naar van de duisternis in Ravenheart. We kwamen na wat omwegen te recht bij de Greater darkness. En verschrikelijk beest dat bestaat uit pure duisternis. Maar hij was niet bestand tegen ons licht. Hier gingen we naar de Foundry of failed creations. De plaats waar de titans die Tyria eens bedreigende van daan komen. Toen we hier aan kwamen hoorde we de woorden van de Lich door ons heen spoken. Maar dit weer hield ons niet om door te gaan met kruisvaart tegen het kwaad. Als eerst gingen we wat forgotten gevangen bevrijde, zij waren gevangen genomen door de kwaadaardige Fury de baas van de foundry. Het ging ons niet gemakkelijk af. We hadden veel moeite met de hordes van het kwaad. We zijn een paar keer bijna gewiped. Helaas verloren we hier ook een van onze party members. We kwamen eerst nog de Black beast of Arghh tegen, een van de vele verschrikkingen van de Foundry. Toen we langs hem waren en gevangen in veiligheid waren begon onze strijd met Fury. Deze ging ons ook niet makkelijk af. Maar wij kwamen uiteindelijk als overwinnaars uit de bus. Daarna vervolgde wij onze weg naar de City of Tor'qua. Waar wij ons zonder al te veel moeite door hordes van Magronite vochten.
Uiteindelijk stonden wij oog in oog met Lord Jadoth de leider van deze bende van kwaadaardige Magronite. Hij ging snel neer. En wij konde onze weg toen vervolgen naar de Stygian Veil. Ook een plaats vol verschrikkingen. De minions die een Necromancer kan op roepen lopen hier rond. Maar dan zijn ze zo groot als reuzen. Hier lopen hordes van deze beesten rond. maar dapper als wij zijn stonden wij ook hier onze man. Helaas was de baas van Veil ons te veel. Een beest dat geen naam heeft en bij ons bekend staat als p**sy of Doom. Een gigantische gapende mond met tentakels die een man met een klap in 2en kunnen hakken. De duisternis heeft ons deze keer overwonnen maar wij komen terug. Beware Mallyx you will feel our wrath.

6 opmerkingen:

Menehunas zei

Leuk geschreven! Jammer dat we tot 2 keer toe iemand verloren, anders was het een stukje sneller gegaan en hadden we het overleefd! maar was weer leuk om te doen. Volgende keer zeker weer uitspelen, moet nog steeds Mallyx ;)

Veronica zei

DoA was weer een hele leuke afwisseling met een goed team :)

Goed geschreven Jeroen, lijkt wel of ik een mythe van een geschiedenisboekje opensla!

Volgende keer gaan we Bokita aka Mallyx zeker om het loodje leggen ;)

jeroen zei

das mooi veronica dan heb ik mijn doel kwa schrijfstijl mooi bereikt

Jordy zei

Ik moet mallyx ook nog steeds lol..was een leuke run, jammer dat er 2 weg moesten :<

Yannick zei

Leuk verhaal jeroen, om deze maar even ook te posten, ik had ook nog 2 screen genomen:

http://img176.imageshack.us/img176/1439/gw064ml2.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/8029/gw065gc5.jpg

Anoniem zei

Ik zou hier ook eens graag aan mee doen. Heb het nog nooit gedaan. Maar ik moet dan wel eerst nog die 4 generaals killen...

eneh, wel even goed schrijven he ;)

"Voerde een queste uit tegen Mallyx. De laatste overgebleven generaal van Abbadon. Mallyx hield ZICH schuil"

en dat was nog maar het eerste stukje xD