zondag 1 juni 2008

Vanquish Grothmar Wardowns, Dalada Uplands en Arbor Bay


Op deze zonnige ingame dag, outgame regende het. Zijn we met een stel bezig geweest om te vanquishen. Als eerste was Wardowns aan de buurt! Die leuke chars konden op sommige punten tot flink van zich afbijten, maar gelukkig hadden we vrijwel in het begin de beschrikking over een Siege Devourer. Deze is met zijn 2 scharen een enorme aanwinst gebleken naast enkele beren. Van afstand kon hij projectielen op die arme char gooien en met zijn scharen ze door midden knippen. Een ander diertje waar we nog warme herrinneringen aan hadden was het konijntje. Deze waren in een bepaald gedeelte rijkelijk aanwezig. Maar deze keer gelukkig zonder enorm veel pops. Uiteindelijk hebben we dit gebied zonder problemen gevanquished en zijn we vol goede moed naar het volgende gebied gegaan.


Dalada Uplands is een gebied met nog meer char dan de vorige een kleine 300 dit keer! Maar zonder veel problemen hebben we dit gebied ook gevanquished. Zelfs Molotov Rocktail was geen partij voor ons. Ook in dit gebied hadden we de beschrikking over een siege devourer en om die siege tegen rocktail te zien vechten is een apart gezicht dat de meeste mensen niet snel zullen vergeten! een gevecht tussen gianten!


Na deze 2 char gebieden hadden we zin om een keertje andere wezentjes te ontmoeten dus van vuur gingen we naar water en van het char gebied naar het asura gebied. Dit was een leuke bij eenkomst. Dit keer met een volledig ursan team zijn we Arbor Bay gaan doen. Met goede moet begonnen we aan deze lange en zware tocht. In deze mooie omgeving wonen ongeveer 500! vijanden. Het geen ons een beetje afschok. Zoveel vijanden en dat moeten we allemaal dood maken? Sommige hadden er totaal gen problemen mee en hadden na deze run 12K asura punten kunnen bijschrijven voor hun title, andere zagen dit als een loodzware opgave. Maar uiteindelijk na ongeveer een uur gespeelt te hebben en vrij dicht tegen de 500 vijanden aan te zitten kwamen we tot de conclussie dat er misschien wel veel waren maar ze ook lekkr neergingen. Deze snelle wandeling door mooie natuurgebieden was een zeer aangename afwisseling met het vurige char gebied. Alleen de laatste groep vinden was een opgave.
Al met al weer 3 gebiedjes doorgestreept en een ervaring rijker!

1 opmerking:

Veronica zei

Super geschreven en zeker ook mooi screens, heel kleurrijk!

Voor vanquishen tellen de puntjes lekker bij; zeker de laatste ging echt supergoed. Iets van 8 vijandjes per minuut, was het niet?

Nog eventjes en dan is jouw master of the north titel ook binnen, Niels ;)