woensdag 4 juni 2008

Vanquish Sacnoth Valley

Deze slepende middag kwamen we allemaal tot het besluiten om te gaan "Van-kwis-jen". Nog steeds zo een vreemd woord dat moeilijk uit te spreken is.

Bovendien had Niels nog een klein gebiedje nodig voordat hij weer een nieuwe titel kon toevoegen aan zijn collectie (Master of the North). Aan de linkerkant zie je de samenstelling, deze brave avonturiers gingen allemaal mee.


Op het menu stond Sacnoth Valley. Hoe verradelijk mooi, de zon schijnt door de bomen en het lijkt meer een vakantieuitje te zijn dan iedereen te verslaan. Maar in normal mode kan ik me nog pijnlijk het 'burning forest' herinneren die toch hete voetjes geeft met searing flames, savannah's heat en meer vuur en vlammen.


Toch viel het echt reuzemee en dat op HM (gewoon een goed team he ;)!) En de paragon die alle conditions wegnam en zorgde dat burning niet zo erg was; dat maakte wel een verschil. Op het laatste moment heb ik nog snel even een foto kunnen nemen van deze ruby djins voordat we ook het vuurtje bluste.

Op het laatst moesten we nog even Charrs en Grrrals begroeten. Deze hadden zich in grote getallen verzameld om vreemde goden te aanbidden of gewoon rotzooi te trappen. Ach, ook daar hebben we oplossingen voor ;)

...Rara, rara wie zit in dit grote schorpioenachtige bombarderende voertuig?

De run duurde ongeveer 60 minuutjes en 450 vijandjes later dood op de grond waren we klaar en had Niels zijn nieuwe titel. Vreemd genoeg was Sacnoth heel gemakkelijk, maar ach, een geslaagde run!

6 opmerkingen:

Jordy zei

Was een leuke en makkelijke run zoals altijd ;D

Menehunas zei

was leuk en bedankt voor het helpen bij mijn title!

was wel verrekte makkelijk, had het veel moeilijker ingeschat :)

Anoniem zei

Damn, jullie hebben allemaal veel tijd overdag zeg... Geen school of werk?
Ik heb een min. 40 urige werkweek, met daarnaast vele sociale verplichtingen en andere vrijetijdsbestedingen, dus GW komt er dan niet zo vaak meer van helaas... Straks is iedereen klaar en lig ik hopeloos achter met mn titels.. *sad*
ach ja. that's life.

jeroen zei

ja dat was een toffe vanquish en ik maar denken dat het een bitch van een vanquish zou zijn. maar ja ursan + cons = GODMODE. als je ook gewoon goeie monks natuurlijk :P

Veronica zei

Hey Sjeng,

Wij zijn - of de meeste - zijn student ;) Dat maakt het verschil!

Menehunas zei

jups, student hier, veel naar school, maar soms ook veel vrij, dadelijk wat inder tijd ivm einde van bimester maar tot nu toe niet zo veel les.