zaterdag 7 juni 2008

:: drukke dag :)

Vrijdag was weer een drukke dag binnen Guild Wars. Maar pauzes nemen horen er nou eenmaal niet bij als je de wereld wil redden, ook houden slechterikken geen rekening met luxe vakanties, ziektes of breaks; een druk bestaan dus binnen het leven van GW helden!

We begonnen met het vanquishen van de Harvest Temple, zoals hier te zien moest ik nog even met Kuunavang op de foto voordat wij haar gehoorzaamden. Z
elfs dit stukje ging best makkelijk met een goed team, helaas waren er 2 vijandjes die niet binnen handbereik waren (heel evil!) waardoor wij uiteindelijk moesten stoppen met alles af, minus 2 vijandjes. De lafaards, next time!

Daarna reisden wij af naar de koude shiverpeaks van Tyria. Deze huisjes, hoewel heel schattig qua uitzicht, waren niet wat ik ervan had verwacht. Maar ach als echte avonturiers moet je ook niet klagen, he? Het uitzicht was in ieder geval geweldig, dat was dus een klein beetje genieten hoewel we natuurlijk niet vergaten waarom wij hier waren; om-slechterikken-te-doden-in-een-van-kwisj.



En hier het bewijs dat wij toch hard aan het werk waren in deze met sneeuw-bedekte gebieden. Vijandje, vijandje ..waar ben je? Trouwens zie je dat oranje kleurtje? Tsja, superheldenbusiness zal helaas gesloten worden tijdelijk als er wordt gespeeld op het EK ;) Dit was trouwens een van de vanqwisj gebiedjes, Mineral Springs. Ook easy!

Last but not least eindigde wij de avond met TopK of Tomb of Primeval Kings in een barrage ranger team op normal mode. Dat was knallen, en voor sommige (inclusief mijzelf) toch weer iets nieuws. Nou ja, dit was mijn tweede keer. Het ging best goed! Laatste screen zie je een van de rangers hard, knallend en in actie!
Ik zal het momenteel ietjes drukker krijgen met tentamens, dus ik zal er ietsjes minder zijn om te schrijven. But I'll be back, wens me succes ^^

Dat was het weer een verslag uit het drukke bestaan van superhelden in GW, tot de volgende show!

1 opmerking:

Anoniem zei

Veel geluk met je tentamens Veronica ;)