zondag 6 juli 2008

Een Geslaagde Dag

Het was een prachtige zaterdag ochtend en Shiba en Dagoh hadden besloten maar eens een gebiedje te vanqen. Dit gebied werd Lahtenda Bog met een totaal van 368 tot 431 zouden we daar wel even mee bezig zijn. Er zaten allemaal gevaarlijke cosairs skree’s madragors insects en ook nog skales Shiba en Dagoh besloten ook een wedstrijdje te doen. De wedstrijd was wie de meeste Victory Token gedropt kreeg. Dagoh kwam eerst op een voorsprong van 4-0 maar Shiba strikes back met een 4-8 voor Shiba. Hierna ging het redelijk gelijk op en de eindstand werd uiteindelijk 14-11 voor Dagoh. En het gebiedje was ook nog gevanqt maar dat was niet gelukt zonder de hulp van onze hero’s Livia, Olias, Master Of Whispers, Kahmu, Hayda en General Morgahn.

De zelfde prachtige zaterdag nog alleen niet meer ’s ochtends maar ’s avonds besloten een stel helden Nahpui Quarter op Hard Mode te doen. Dagoh, Moblin V, Perijn Ayabara, Lady Fireblaster, Slip Master en Vita Dolce trokken er op uit. Na een paar minuten kwamen we al aan bij het eerst baasje deze ging lekker snel en we gingen verder naar de volgende alles ging goed en het was een goed party alleen eenmaal bij de 3e aangekomen wou Dagoh het tempo wat omhoog gooien. Waarom? Dagoh dacht dat je maar 20 min had voor de mission maar dat bleek 40 min te zijn en we hadden dus nog ongeveer 20 min over. ^^ Nahpui Quarter was gelukt! Op naar de volgende dan maar?

En jawel hoor de volgende mission werd Tahnnakai Temple en uiteraard weer op hard mode. We waren weer met het zelfde party en het ging weer goed. Alleen we mosten wel uitkijken voor de gemene grote Temple Guardians die ook nog een zeer pijn kunnen doen. De Ritualist baas was ook een pijnlijke ervaring maar uiteindelijk hadden we het wel gered! Mission Completed in 18 minuten en 11 seconde. En de vraag was natuurlijk: Doen we er nog 1?

Het antwoord is dus ja. Het werd de mission Arborstone op Hm weer. En er kwam een nieuwe held bij! Anna The Greate was de naam. De mission ging lekker snel en goed tot we op het einde kwamen. Er was misschien iets teveel gerushed en we kregen bijna een party whipe. Gelukkig hebben we ook nog mensen die snel wegrennen en daarna rebirth gebruiken. ^^ De mission lukte en ook Arborstone was gelukt in HM!

Hierna belanden we bij The Eternal Grove het is in NM al een rot missie en wij gingen hem ook nog eens op HM doen! Het eerste deel viel te doen we konden de luxons goed aan. Alleen toen belanden we bij de afflicted die best wel pijn kunnen doen. Gelukkig hadden we 2 MM’s mee die ondertussen een meatwall hadden opgezet. Maar de afflicted trokken zich er niet zoveel van aan. Ze mepte gewoon de meatwall binnen een aantal seconden weg! Aan 1 kant konden we de afflicted niet meer tegenhouden en een tree singer was dood. Het was voorbij de helden hadden gefaald in deze mission. Maarja op naar de volgende dan maar?!

De volgende werd Unwalking waters. De helden splitsten zich op over luxon en kurzick zodat we een beter party konden krijgen. Het ging erg goed en we kilde alles snel want we moesten natuurlijk ook nog om de tijd denken. Alleen bij kuunavang ging het bijna fout. Gwen was vergeten de Corrupt skales te interrupten waardoor we bijna een party whipe kregen. Gelukkig had Dagoh nog een resurrection orb bij zich en kon die droppen waardoor iedereen gerest werd. En zo lukte ook Unwalking Waters op HM met een tijd van 8 minuten en 51 seconden!

En om de dag af te sluiten gingen we ook nog een run FoW op HM doen! Veronica moest eerst even eten en daarna gingen we er tegen aan het begin was het 1 grote obsidian shard rain en we zaten al gauw tegen de 8 shards aan. Daarna werd het wat minder en we eindigden met ongeveer 2 shards per persoon. Het begin verliep soepel allen met splitsen waren we iets te fanatiek en gingen er dus een paar dood. Door de schuld van ursans omdat we maar 1 monk hadden. Vlakbij de verlepte windmolen (burning forest dus) ging het bijna nog 1x fout en bij de Tower of Strength ook bijna nog een keer. Gelukkig hadden we het wel gehaald tot op de end-chest en de dag was ook om. En zoals de titel zegt. Het was een geslaagde dag! ^^

2 opmerkingen:

Veronica zei

Hey Dagoh,

Superleuk geschreven :) Ik vind het leuk om je bij het alliance blog team te hebben en ik kijk uit naar je volgende verslagen. En, tsja, het ging wel lekker gister ^^

Anoniem zei

:) zeer leuk geschreven ;)

(p.s. ik kijk elke dag of er nieuwe verslagjes zijn :P)